Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Sitemap   

Στοιχεία Επικοινωνίας
Βασιλίσης Σοφίας 6
Τ.Κ. 10674, Αθήνα

Τηλ: 210-7292222
Fax: 210-7292223
email:
info@cni.gr
Η Εταιρεία

H CNI Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ ιδρύθηκε το 1997 και δραστηριοποιείται στον χώρο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, οργάνωσης επιχειρήσεων και management. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στους τομείς οργάνωσης επιχειρήσεων, χρηματοδότησης ιδιωτικών επενδύσεων και δικαιοχρησίας. Βασικός μέτοχος της εταιρείας με ποσοστό 99% είναι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. Με πρόσφατη τροποποίηση του καταστατικού της η εταιρεία μετονομάσθηκε σε CNI Ενεργειακή - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ.

Στα μέσα της δεκαετίας του 90 οι δραστηριότητες επεκτάθηκαν και στον χώρο της παροχής υπηρεσιών με την ίδρυση της εταιρείας CNI Σύμβουλοι Επιχειρήσεων AE, η οποία δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της παροχής υπηρεσιών Συμβούλου χρηματοδότησης, διαχείρισης και υλοποίησης ιδιωτικών επενδύσεων, για την αξιοποίηση των τότε διαφαινόμενων προοπτικών του Β’ και του Γ’ ΚΠΣ.

Η
CNI Ενεργειακή - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ προσβλέποντας στις ευκαιρίες και προκλήσεις που δημιουργούνται από την ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, σχεδιάζει προσεκτικά τα επόμενα βήματα της και φιλοδοξεί να συμμετάσχει ενεργά στην νέα απελευθερωμένη αγορά ηλεκτρικής ενέργειας με έμφαση και προτεραιότητα στην εκμετάλευση της Αιολικής Ενέργειας για την παραγωγή ηλεκτρισμού.
 

 © 2004-2006 CNI ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ A.E. 

Το site κατασκευάστηκε και φιλοξενείται
από την Mediascape Ltd